KAJ JE ASTROLOGIJA

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Astrologija je starodavna veda, ki proučuje in razlaga, kako položaj nebesnih teles in njihovo gibanje vplivata na življenje na Zemlji. Astrologija je zvezdarstvo, ki išče povezavo med pojavi na nebu in dogodki na zemlji. Planete pa lahko poistovetimo z organi naše psihe oz. podzavesti naše osebnosti, iz katere v bistvu mi izhajamo.

V veliki večini je astrologija, sploh v današnjem času zelo podcenjena. Ker ljudje tega ne poznajo ali pa jemljejo zelo posplošeno. Ljudje astrologijo jemljejo kot neko vedeževanje, napovedovanje prihodnosti oziroma po domače »šloganje«. A v resnici ima Astrologija ogromno znanja iz mitologije, matematike in fizike, saj je veliko računanja. Vse kar se dogaja na nebu se odraža znotraj nas.

Poznamo več vrst astrologije. Ena se ukvarja z osebnostmi, to je psihološka astrologija, Sinastrija- to je veja astrologije, ki se ukvarja s primerjavo dveh astroloških kart. Proučuje lahko ljubezensko partnerstvo, poslovno, prijateljsko, odnos med človekom in hišnimi ljubljenčki itd. Horarna astrologija je veja astrologije, s katero iščemo odgovore na konkretna vprašanja. V primeru postavljanja konkretnih vprašanja, takrat, ko se vprašanje porodi in rojstni podatki niso potrebni. Karmična astrologija se ukvarja s proučevanjem vzorcev, ki so v nas. Ukvarja se predvsem s preteklimi in s prihodnjimi izkušnjami. Poznamo še lokacijsko astrologijo, Mundano in Astrometeorološko in druge.

ASTROLOGIJA pomaga ljudem prepoznati svoje potenciale in nam pomaga bolje živeti. Posamezniku lahko pomaga tako, da se zave svojih potencialom in jih prične tudi razvijati, saj se življenje potem prične takoj spreminjati. Niso uspešni in srečni ljudje tisti, ki imajo lepo astrološko karto, ampak so srečni zato, ker so s pomočjo astrologije presegli tiste težke preizkušnje.

Dobro je obiskati astrologa kadar imate težave, saj vam bo razložil, kje so vzroki vaših težav in hkrati pomagal pri iskanju rešitev. Sama sem prepričana, da je zavedanje prva stopnička k sreči.

P.S. Upam, da vsaj malo bolje razumete, kaj je astrologija in kako vpliva na vsakega izmed nas.

S spoštovanjem,
Dita G.

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png