O MENI

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Sem Dita in po znamenju sem ponosna Ribica z ascendentom v spontanih in družabnih Dvojčkih, ki svoje življenja posveča družini, prijateljem, astrologiji in osebni rasti. Rodila sem se leta 1967 v Mariboru. Že v zgodnji mladosti sem verjela, da je naše življenje vnaprej začrtano, a pomen tega prepričanja sem spoznala šele takrat, ko sem se soočila z življenskimi preizkušnjami, zaradi katerih sem zapadla v žalost in brezvoljnost. Nek notranji glas mi je govoril: tvoje življenje ni to kar živiš! Potem sem se spomnila na davno pozabljeno prepričanje, da je naše življenje vnaprej začrtano. Tisti trenutek sem začutila, ko t da se mi odpirajo vrata iz temne celice na svetlobo, kjer me čaka Sonce. V meni je prebudilo upanje, veselje in pričakovanje. V naslednjih dneh sem namreč bila naročena pri astrologinji. Že ob prvem srečanju sem bila dobesedno šokirana koliko stvari sem izvedela o sebi, o svojem življenju, svojih potencialih in tudi o »preizkušnjah«. Z njeno pomočjo sem svoje življenje uspešno vrnila na pravi tir oz. na tisti, »začrtani tir«, in ga dodatno oplemenitila. Astrologinja mi je že pred mnogimi leti povedala, da sem bom ukvarjala z Astrologijo in razkrila moje poslanstvo, ki je, pomagati ljudem, saj je v meni videla intuitivno osebo, ki bo z leti razvijala tudi duhovno življenje in ga posredovala drugim. Vpisala sem se v šolo astrologije in pridobila naziv Certificirana Horarna Astrologinja ter certifikat za interpretacijo rojstne karte. Učila sem se pri astrologinji Ireni Stopar in Emi Kurent. Kot astrologinja delujem 8 let in se v tej smeri še dodatno izobražujem.

Moje poslanstvo je prenesti astrološko simboliko v konkretno življenje vsakega posameznika in mu pomagati do odgovorov, ki ga pripeljejo do notranjega občutka miru in sreče. Pričakujem, da se bolje spoznamo in da ugotovite, da v meni tli želja pomagati in širiti ljubezen ter harmonijo in vam dati odgovore na vaša vprašanja.

Predanost, motivacija ter ljubezen do astrologije so lastnosti, s katerimi gradim prostor zase in povsem na svoj način ga želim deliti tudi z vami. Meni je astrologija postala moj način življenja, saj se še zmeraj vsakodnevno dodatno izobražujem preko različnih literatur iz tujine in preko spleta ter se zavedam, da je to učenje, ki se nikoli ne konča.

Dolžnost in naloga vsakega astrologa je, da čim bolje vpliva na razvoj zavesti svoje stranke (razvijanje pozornosti, ljubezni in osebnostne rasti) kot tudi, da realno predstavi stranki kaj se okrog nje dejansko dogaja. Veselim se srečanja z vami!

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/12/21687730_1572245829463556_9060851100725556810_n.jpg