ASTROLOŠKE KONZULTACIJE

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/04/Service-3under.png

Nekateri med vami potrebujete le nasvet, nekateri med vami pa bi radi izvedeli kakšna prihodnost je pred vami s področja kot so denar, družina, zakon, odnosi, posel, šola, zdravje, igre na srečo – sreča, dediščine, sodni postopki – sodišča itd.

Za takšna vprašanja sem sem vam na voljo preko SMS. In sicer pošljete sms z besedo DITA na številko 3040. Potrdite pogoje in pričnete s pošiljanjem sms kot z vsakim drugim, le da je potrebno pred vprašanjem VEDNO napisati DITA, nato vprašanje in vaše rojstne podatke.
CENA SMS VPRAŠANJA DITA na 3040 – 3,49 € z DDV!
http://www.filipid.si

ZAKUP MINUT…
Izmed pripravljenih paketov odspodaj izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Nakazilo je potrebno nakazati na bančni račun. Ob nakazilu pošljite sms sporočilo o zakupu števila minut na številko 031 000-778 ali pokličete. Pogovoriva se o vašem in mojem prostem terminu še isti dan ali takoj, v kolikor sem prosta.

Plačilo preko bančnega nakazila, je potrebno nakazati na;

Društvo za meditacijo Novo osončje, Ulica Goce delčeva 21, Maribor

Namen: zakup minut

TRR: SI56 6100 0001 6236 013
BIC oz. SWIFT : HDELSI22
Referenca: SI 00

Čas zakupa min./ Znesek
10 min ………20 €
15 min ………30€
20 min ………40€
30 min ………50€
40 min………. 60€
50 min………..70€

60 min………..80€

HORARNO VPRAŠANJE se naredi na podlagi vašega konkretno postavljenega vprašanja za čas, ko postavite vprašanje. Npr: Ali naj sprejmem to službo, ali se bo bivši-a vrnil-a k meni in kdaj, ali bom napredoval-a v službi, ali je prodajalec pripravljen spustiti ceno na moj predlog?, ali dobim posojilo ipd. Odgovor je zelo konkreten, predvsem z da ali ne.- 20 €

NATALNI HOROSKOP ali celotna analiza vaše osebnosti.
Priporočam ga vsem, ki se prvič srečujejo s horoskopom, saj je najbolj kompleten horoskop, ki opiše vse vaše osebnostne lastnosti in kar lahko pričakujete v življenju. Opisuje osebnost, karakter, intelekt, čustva, ljubezenske odnose, želje in tudi vaše ambicije v družbi. Predvsem pa daje nasvete za razrešitev problematik. Primeren je tudi za otroke. Za izdelavo so potrebni datum, ura in kraj rojstva! (cca. od 5-10 strani) – 80 €

LETNI (TRANZITNI) HOROSKOP vodnik skozi lekcije enega leta
Tranziti so lekcije in s tem povezane izkušnje, ki vas čakajo v obdobju enega leta. Časovno opisuje obdobja harmoničnih in neharmoničnih vplivov. 100% ozavešča psihološko situacijo. Konkretni dogodki, ki vas čakajo pa so odvisni tudi od vaše svobodne volje. Je odličen vodnik, ki vam pomaga izkoristiti dobre vplive in se zaščititi pred slabimi. Z nasveti pa boste lažje prebrodili težavnejša obdobja. – 80 €

PARTNERSKI HOROSKOP (SINASTRIJA) ali horoskop usklajenosti s partnerjem!
Sinastrija opisuje harmonijo in neskladnosti v skupnih ciljih, čustvenem razumevanju, komunikaciji, ljubezenski naklonjenosti, željah in tudi v pogledih. S tem pa boljše razumevanje in večjo harmonijo v zvezi z ljubezenskim partnerjem ali drugimi. Nasveti opisujejo tudi vrsto prilagajanja, ki je potrebna, da bi se dosegel skladen odnos.– 100 €

Osebni posvet traja cca. eno uro do uro in pol, vendar če je to potrebno, tudi dlje.
Prednost imajo konzultacije, katere so »osebne«, ker so takšna posvetovanja veliko bolj učinkovita zaradi neposrednega stika. Če želite telefonsko svetovanje, se lahko dogovorimo, da se slišimo tudi preko skypa ali klica preko telefonske številke 090 100151.
Možen je tudi ZAKUP MINUT na katerega se naročite na 031 000-778 ali preko facebook strani Astrodita.

Osebno posvetovanje poteka v dveh delih:
V prvem delu analiziram splošne motive v horoskopu, za katere menim, da so pomembni za vaše življenje. Običajno se pogovarjamo o temah, ki so najbolj dominantne v astrološki karti oz. tiste, katere vas zanimajo.
Drugi del je časovna analiza horoskopa ali prognoze. Običajno podrobneje pogledam v trenutna in prihajajoča obdobja v naslednjem letu ali dveh, kot tudi pomembne dogodke, ki so se zgodili v zadnjem času, in vplivajo na vaše sedanje življenje. Seveda lahko vedno vprašate, kaj vas zanima.

Še nekaj pripomb …
Astrološka posvetovanja so najbolj koristna, kadar obstaja iskrena komunikacija med vami in astrologom. Če pričakujete, da bo astrolog “vse uganil”, je to najmanj koristno za reševanje vaših težav in formiranje načrtov. Če pričakujete “jasnovidko”, potem nisem prava svetovalka za vas.

Za Astrologa je pomembno imeti kontekst nekega življenja, da bi lahko izboljšali astrološke učinke in usmerili vaša delovanja.

Toda vaše življenje je vedno vaše življenje, vaše odločitve pa morajo biti samo vaše in ne moje. Astrolog je kot vodnik, ki vas opozori o vaših možnostih in slabosti, in morebitni pomen dogodka za določeno obdobje v vašem življenju.