VPLIV ZVEZD IN PLANETOV

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Večina od nas se je vsaj enkrat vprašala kako lahko zvezde vplivajo na nas, da imajo pripadniki istega znamenja podobne osnovne karakteristike in v mnogih primerih tudi fizično podobnost. Poskušala bom razložiti ta pojav, oziroma kaj jaz mislim o tem, saj ni znanstvene razlage. Zvezde so svetlobni viri(energija), planeti to svetlobo odbijajo in jo spreminjajo, da delujejo kot neke vrste ogledalo. Npr. da imamo 12 reflektorjev, ki so postavljeni v pravilnem krogu (sonce+ozvezdje). V središče kroga postavimo človeka in ko prižgemo eden reflektor dobimo senco pod enim kotom (en karakter človeka), ko vklopimo drugi reflektor bo senca padla pod drugim kotom (drugačni karakter) itd…Če si lahko zamislite, da med reflektorjem in človekom damo 10 različnih vrst premičnih ogledal, manjše, večje, konveksno, konkavno (planeti), dobimo na tisoče različnih senc.

V sončnem sistemu vsi planeti vplivajo eden na drugega prav z odbijanjem sončnih žarkov in njihovim spreminjanjem. Najmočnejši magnetni in energijski vpliv na nas ima Sonce.

Čeprav so v preteklosti zanikali, so v zadnjem času znanstveniki prišli do zaključka, da eksplozije na površini Sonca in nastajanje sončnih peg direktno vpliva na psihofizično stanje človeka. Naše telo in možgani so zelo občutljivi na spremembe energijskega polja okrog nas. V času eksplozij na površini Sonca so ljudje agresivni, nagnjeni k izgubi koncentracije in s tem  k poškodbam. Tisti, ki imajo oslabelo srce so tudi bolj dovzetni za srčni infarkt. Vsi procesi v možganih, ki ustvarjajo naš značaj, so pod vplivom energijskih sprememb. Od tukaj je poznan tudi tisti pojav, da ga »nosi« Polna Luna, itd…

http://astrodita.si/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png